Afholdte aktiviteter i Næstved Parken

29.06.14

Sct. Hans aften i Næstved Parken

Traditionen tro blev der afholdt Sct. Hans i Næstved Parken.

På den store plæne foran Blok A, var der underholdning og bål for store og små.

Mvh. Bestyrelsen.

Se fotos her

25.03.14

Nye lamper

Der er opsat fire nye lamper ved blok C. Tre af Lamperne var defekte og havde ikke lyst igennem længere tid. Den fjerde blev skiftet for at passe sammen med de øvrige lamper ved bygningen. De nye lamper lyser med LED som er billigere end de nuværende lamper.

Mvh. Bestyrelsen.

Se fotos her

24.03.14

Træfældning ved Vordingborgvej

I weekenden vi lige er gået ud af, har Henrik som har været vores viceværtmedhjælper i en periode, fældet de høje visne grantræer ud mod Vordingborgvej. Fældningen er sket i følge aftale med bestyrelsen.

Fremadrettet vil de tilbageværende træstubbe blive fjernet, og arealet ordnet med såning af græs hvor træerne har stået.

Se fotos her

14.02.14

Malerarbejde i fuld gang

Malerarbejdet af fælleslokalet, Parkvej 4 stuen er i fuld gang og forventes stående færdigt i de nye friske farver i løbet af starten af uge 8.

Se fotos her

10.11.13

Loppemarked i festlokalet

 

I weekenden d. 9.-10. november 2013 mellem kl. 10.00 og kl. 15.00, blev der afholdt loppemarked i Næstved Parkens festlokaler på Parkvej.

Godt 300 gæster besøgte loppemarkedet de to dage, og de 10 stande havde en omsætning på ca. 7000 kr.

I festlokalerne hyggede man sig, og der var mange forskellige loppeeffekter for en hver smag til en en hver pengepung.

Sælgerne i festlokalerne var ganske overraskede og glade for det store fremmøde. Forlods havde de annonceret loppemarkedet på facebook og skiltning et par steder i Næstved, samt i Næstved Bladet.

Næste arrangement i Næstved Parkens festlokaler er søndag d. 8. december fra kl. 12.00 til kl. 16.00 hvor der bliver afholdt julestue.

Se fotos her

Traditionen tro afholdte bestyrelsen i Næstved Parken Sct. Hans fest for alle beboerne på den store græsplæne foran blok A.  Sommervejret viste sig fra den vidunderlige side. Til børnene var der stillet en stor hoppeborg op hvor de kunne hygge og boldre sig imens gruppen Sceptor underholdte alle de fremmødte.  Mens Sct. Hansbålet sikker blev antændt og passet godt på af Peder Bodil Spejderne fra Næstved, holdte bestyrelsesmedlem Pernille Egholm årets båltale.

23.06.13

Sct. Hans fest for beboerne i Næstved Parken.

 

Traditionen tro afholdte bestyrelsen i Næstved Parken Sct. Hans fest for alle beboerne på den store græsplæne foran blok A.

Sommervejret viste sig fra den vidunderlige side. Til børnene var der stillet en stor hoppeborg op hvor de kunne hygge og boldre sig imens gruppen Sceptor underholdte alle de fremmødte.

Mens Sct. Hansbålet sikker blev antændt og passet godt på af Peder Bodil Spejderne fra Næstved, holdte bestyrelsesmedlem Pernille Egholm årets båltale.

Se fotos her

Næste arrangement

Hold øje her

I denne rubrik vil bestyrelsen af Næstved Parken slå næste arrangement op når det er planlagt.