Nyhedsbrev

Tilmeld dig Næstved Parkens nyhedsbrev

Modtag en e-mail når der sker noget af almen interesse i Næstved Parken

Klik her, for at tilmelde dig nyhedsbrevet

gen i år vil flammerne stå højt til himlen når De blå spejder tænder bålene på græsarealet mellem blok A og C henoldsvis kl 18 og 20. Skt Hans er blevet et stort tilløbsstykke og derfor glæder vi os igen i år til at se mange af jer til nogle hyggelige timer. Vi åbner pladsen kl 17 hvor grillene tændes og børnene kan udfolde sig i hoppeborgen. 17.30 -18.00 vil Sminkepigen Starcat være at finde på pladsen så børn og barnlige sjæle kan få malet enten blomster eller et farligt dyr i ansigtet. Kl. 18 tænder vi det lille børnebål, så de små også kan opleve glæderne ved bålet og skal de ikke hjem i seng bagefter vil der være mulighed for at bage snobrød over gløderne. kl. 19 vil Lars Sørensen optræde på scenen. Lars Sørensen har i gennem de sidste mange år turneret landet tyndt med sit onemanshow, hvor der spilles guitar og synges populær musik fra før og nu, krydret med små historier og standup imellem sangene. Det store bål vil blive tændt kl. 20. I år er der igen mulighed for at grille på pladsen. Ejerforeningen stiller grille og kul til rådighed, men er man mere til sandwich eller store specialpølser vil Cafe Niffen være behjælpelig med dette. Udover lækre sandwich kan der også købes øl, vand og popcorn i den lille cafe.

13.06.16

Skt. Hans i Næstved Parken.

Igen i år vil flammerne stå højt til himlen når De blå spejder tænder bålene på græsarealet mellem blok A og C henoldsvis kl 18 og 20.

Skt Hans er blevet et stort tilløbsstykke og derfor glæder vi os igen i år til at se mange af jer til nogle hyggelige timer. Vi åbner pladsen kl 17 hvor grillene tændes og børnene kan udfolde sig i hoppeborgen. 17.30 -18.00 vil Sminkepigen Starcat være at finde på pladsen så børn og barnlige sjæle kan få malet enten blomster eller et farligt dyr i ansigtet. Kl. 18 tænder vi det lille børnebål, så de små også kan opleve glæderne ved bålet og skal de ikke hjem i seng bagefter vil der være mulighed for at bage snobrød over gløderne. kl. 19 vil Lars Sørensen optræde på scenen. Lars Sørensen har i gennem de sidste mange år turneret landet tyndt med sit onemanshow, hvor der spilles guitar og synges populær musik fra før og nu, krydret med små historier og standup imellem sangene. Det store bål vil blive tændt kl. 20.

I år er der igen mulighed for at grille på pladsen. Ejerforeningen stiller grille og kul til rådighed, men er man mere til sandwich eller store specialpølser vil Cafe Niffen være behjælpelig med dette. Udover lækre sandwich kan der også købes øl, vand og popcorn i den lille cafe.

Traditionen tro vil dørene til Næstved Parkens Julestue slå dørene op søndag d. 13. december fra 13-16.   Alle er velkomne, så tag din mor, far, bedsteforældre, nabo, pædagog eller svømmetræner under armen og vær med til nogle hyggelige juletimer en dejlig søndag eftermiddag.   Julemanden kigger forbi kl 14.30 til sanglege, dans om juletræet, julehistorie og uddeling af godteposer til alle de artige børn. Der vil være boder hvor der kan købes juleting og sædvanligvis vil der være cafe der sælger kaffe, te, gløgg og æbleskiver.   Vel mødt til Julestue i Næstved Parken.

12.11.15

Julestue i Næstved Parken

Traditionen tro vil dørene til Næstved Parkens Julestue slå dørene op søndag d. 13. december fra 13-16.
 
Alle er velkomne, så tag din mor, far, bedsteforældre, nabo, pædagog eller svømmetræner under armen og vær med til nogle hyggelige juletimer en dejlig søndag eftermiddag.
 
Julemanden kigger forbi kl 14.30 til sanglege, dans om juletræet, julehistorie og uddeling af godteposer til alle de artige børn. Der vil være boder hvor der kan købes juleting og sædvanligvis vil der være cafe der sælger kaffe, te, gløgg og æbleskiver.
 
Vel mødt til Julestue i Næstved Parken.

Årsregnskab, generalforsamlingens referat samt orientering.

03.10.15

Årsregnskabet 2014 - 2015 og referatet fra generalforsamlingen d. 28.09.15 er nu tilgængelige under fanebladet "Info".

På forsiden kan man downloade orienteringen fra beboermødet d. 10.09.15 vedrørende resultaterne omkring de betonundersøgelser som har fundet sted omkring Blok A og B, siden marts 2014, samt mulige tiltag.

Mvh. Bestyrelsen

Beboermøde om resultatet af bygningsundersøgelserne

Ejerforeningens bestyrelse inviterer hermed til beboermøde om resultatet af bygningsundersøgelserne:

Torsdag den 10. september 2015 – kl. 19:00 i Fælleslokalerne

Invitationen gælder såvel ejere som lejere.

Formålet med mødet er, at informere om undersøgelsesarbejdet, som har stået på det seneste års tid. Bestyrelsen vil på mødet fremlægge en løsningsmodel, men ønsker ligeledes en tilkendegivelse af om evt. andre løsningsmodeller som ejere/lejere ønsker yderligere belyst.

Dagsorden:                         1. Hvorfor igangsætte undersøgelserne?

                                            2. Hvad er undersøgt og hvordan?

                                            3. Resultat af undersøgelserne

                                            4. Mulige løsningsforslag

                                            5. Det videre arbejde

På mødet vil den ansvarlige ingeniør fra NIRAS Mona Nielsen deltage for uddybning af undersøgelsesresultaterne. Arkitekt Birgit Rasmussen/Poul Q Hansen fra CASA Arkitekter vil ligeledes deltage i relation til den foreslåede løsningsmodel, samt arkitektoniske spørgsmål.

For at vi kan få et overblik over deltagerantallet, er tilmelding nødvendig enten på vedlagte blanket som afleveres på kontoret/postkasse eller på vores hjemmeside www.naestvedparken.dk 

senest mandag den 7. september 2015.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Ejerforeningen Næstvedparken 

På behørigvis blev der i Næstved Parken holdt Sct. Hans aften med Borgmester Carsten Rasmussen som båltaler. Sct. Hans aften på Parkvej startede tidligt kl. 16.30, da bestyrelsen i traditionen tro, havde startet grillene op hvor gæsterne kunne grille medbragt mad, og arrangeret børnebål og snobrød. I festteltet kunne man købe sandwish for dem som ville det, samt øl og sodavand. På græsplænen var folk mødt talrigt op, og man kom fra nær og fjern. Aftens underholdning stod Frida Fridriks og Krebs/Kildebæk for, og i forbindelse med at voksenbålet blev tændt kl. 20.00, ankom aftens båltaler - borgmester Carsten Rasmussen - og overtog scenen. Sct. Hans aften var igen i år en succes for ejerforeningen som agter igen til næste år at gentage arrangementet.

24.06.15

Sct. Hans i Næstved Parken

På behørigvis blev der i Næstved Parken holdt Sct. Hans aften med Borgmester Carsten Rasmussen som båltaler.

Sct. Hans aften på Parkvej startede tidligt kl. 16.30, da bestyrelsen i traditionen tro, havde startet grillene op hvor gæsterne kunne grille medbragt mad, og arrangeret børnebål og snobrød. I festteltet kunne man købe sandwish for dem som ville det, samt øl og sodavand.

På græsplænen var folk mødt talrigt op, og man kom fra nær og fjern. Aftens underholdning stod Frida Fridriks og Krebs/Kildebæk for, og i forbindelse med at voksenbålet blev tændt kl. 20.00, ankom aftens båltaler - borgmester Carsten Rasmussen - og overtog scenen.

Sct. Hans aften var igen i år en succes for ejerforeningen som agter igen til næste år at gentage arrangementet.

Se fotos her

Igen i år afholder bestyrelsen Skt Hans med hygge og aktiviteter for store og små. Børnebålet var en stor succes sidste år, så det har vi valgt at holde fast i og derved tænde det lille bål kl. 18.00.   Når bålet er brændt ned vil der være mulighed for snobrødsbagning. Der er igen mulighed for at spise aftensmad på pladsen. Medbring selv kød og tilbehør og bestyrelsen vil sørge for grille, kul og optænding.   Er man ikke til grill kan man også købe lækre sandwich fra Parkens Sandwich til den favorable pris af 20 kr (normal pris 49 kr). Der vil også blive solgt øl, sodavand og popcorn.   Årets båltaler er Borgmester Carsten Rasmussen og Krebs/Kildebæk står for underholdningen. For børn og barnlige sjæle vil der være hoppeborg og ansigtsmaling   Velkommen til en hyggelig aften i Skt Hans bålets skær Tirsdag d. 23. Juni!

08.06.15

SKT HANS I NÆSTVEDPARKEN

 

Igen i år afholder bestyrelsen Skt Hans med hygge og aktiviteter for store og små. Børnebålet var en stor succes sidste år, så det har vi valgt at holde fast i og derved tænde det lille bål kl. 18.00.
 
Når bålet er brændt ned vil der være mulighed for snobrødsbagning. Der er igen mulighed for at spise aftensmad på pladsen. Medbring selv kød og tilbehør og bestyrelsen vil sørge for grille, kul og optænding.
 
Er man ikke til grill kan man også købe lækre sandwich fra Parkens Sandwich til den favorable pris af 20 kr (normal pris 49 kr). Der vil også blive solgt øl, sodavand og popcorn.
 
Årets båltaler er Borgmester Carsten Rasmussen og Krebs/Kildebæk står for underholdningen. For børn og barnlige sjæle vil der være hoppeborg og ansigtsmaling
 
Velkommen til en hyggelig aften i Skt Hans bålets skær Tirsdag d. 23. Juni!

Beskæring

16.05.15

I den kommende uge vil der ske en beskæring og udtynding af bevoksningen på Næstvedparkens område.

Bestyrelsen har entreret med Enghavegaards Anlægsgartnere A/S, som har fået til opgave, at ”rydde op” i randbeplantningen, områderne omkring cykel-/knallertskure, beplantningen mellem Aldi og Næstvedparken etc.

Beskæringen er nødvendig for, at den tilbageværende beplantning vil have bedre muligheder for at udvikle sig, samt lette viceværtens renholdelse af arealerne.

 

Bestyrelsen

Bjarne Jensen

Asfaltering af parkeringspladsen

04.05.15

Bestyrelsen har besluttet, at asfalten mellem de to rækker af parkeringsbåse skal udskiftes. Asfalten har i flere år været ”plaget” af huller. Derfor udskiftes hele belægningen. Der vil samtidigt ske en opretning/udbedring af vejbumpet.

Asfaltarbejdet vil blive foretaget fredag den 8. maj 2015. Parkeringspladsen vil derfor blive afspærret fra Torsdag den 7. maj kl: 19:00 til Fredag den 8. maj ca. kl: 16:00.

Bestyrelsen har givet tilladelse til, at arbejdet påbegyndes fredag morgen ca. kl. 6:00. Det vil give nogle støjgener, hvilket vi håber i vil bære over med.

HUSK ingen parkering fra Torsdag kl. 19:00 til Fredag kl. 16:00 ud for Blok A.

Vi henviser til parkeringen ved Blok B og C. – INGEN parkering på indkørselsvejen til P-pladsen – den skal være ryddet af hensyn til eventuelle udrykningskøretøjer.

Cyklister, knallert- og motorcykel brugere skal være opmærksom på, at adgangen til cykel- og knallertskur også vil være spærret.

Køretøjer henstillet på parkeringspladsen indenfor det nævnte tidsrum, henstår for ejers regning og risiko. Ejerforeningen og entreprenøren yder ingen form for erstatning.

Vi håber, at alle vil medvirke til, at asfalteringen gennemføres uden problemer – TAK.

 

Bestyrelsen

Bjarne Jensen

Orientering om opkrævning pr. 1. januar 2015

18.12.14

I forbindelse med overgangen til nyt administrationssystem har det desværre ikke været muligt at få overflyttet eksisterende BetalingsService-aftaler. Med dette indbetalingskort bedes du betale din opkrævning for januar måned 2015, hvorefter du kan gentilmelde din betaling til BetalingsService i dit pengeinstitut eller via din netbank. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 5858 8300. Vi beklager den ulejlighed, som dette medfører

Jeg kan kun beklage endnu en gang – håber ikke det giver al for megen ulejlighed!

Med venlig hilsen

Ulla Grue

Ejendomsadministrator

Axeltorv 4, 4700 Næstved

Telefon:

(+45) 58 58 83 00

Direkte:

(+45) 58 58 83 09

E-mail:

ug@lea.dk   

Web:

www.lea.dk

Rigtig god jul og godt nytår.

Jeg er her ikke i dagene 22. og 23. december 2014

Betonundersøgelser

03.12.14

I forbindelse med den igangværende undersøgelse af bygningerne A og B, er der behov for, at foretage undersøgelser af gangarealerne på svalegangene, samt deres tilslutning til/på de bærende betonelementer (konsoller).

Baggrunden er, at det ikke har været muligt, at fremskaffe tegningsmateriale som beskriver dette.

Undersøgelserne foretages ved, at der ophugges et område fra ”gangsiden” således, at det er muligt, at konstatere tilstanden og konstruktionsdetaljerne. Der opstilles nødvendig understøttelse på underetagen. Området vil være afspærret medens arbejdet udføres. Alle beboere vil have uhindret adgang til deres lejligheder.

Arbejdet påbegyndes mandag den 8. december og forventes, at vare yderligere et par uger – afhængig af vind og vejr.

Arbejdet udføres i 2 etaper:

1. etape: Blok A – 1. sal, ophugning mellem nr. 4 og 6

  Blok B – 1. sal, ophugning ved enden af svalegang ved nr. 22

2. etape: Blok A – 4. sal, ophugning ved enden af svalegang ved nr. 2

  Blok A – 9. sal, ophugning mellem nr. 6 og 8

  Blok B – 5. sal, ophugning mellem nr. 22 og 24

Der etableres særlig overvågning af elevatordriften, i perioden og de berørte beboere vil blive informeret.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Bjarne Jensen – tlf. 20 33 19 78 i tilfælde af yderligere spørgsmål.

Efter sidste års succes afholder bestyrelsen igen Julestue i festsalen. Det bliver søndag d. 7. december kl. 13.00 - 15.30. Der vil være boder med salg af julepynt og andre juleting, samt en lille cafe hvor der vil serveres gløgg, æbleskiver, kaffe, te og kage. Julemanden har lovet at han kigger forbi til en dans om juletræet med sang og sanglege, uddeling af godteposer til børnene og mulighed for at fortælle ham dine største ønsker til juleaften. Kom og hyg med os og spred lidt god julestemning i din ejerforening :)

13.11.14

Bestyrelsen byder velkommen til Næstved Parkens Julestue.

Efter sidste års succes afholder bestyrelsen igen Julestue i festsalen.

Det bliver søndag d. 7. december kl. 13.00 - 15.30. Der vil være boder med salg af julepynt og andre juleting, samt en lille cafe hvor der vil serveres gløgg, æbleskiver, kaffe, te og kage.

Julemanden har lovet at han kigger forbi til en dans om juletræet med sang og sanglege, uddeling af godteposer til børnene og mulighed for at fortælle ham dine største ønsker til juleaften.

Kom og hyg med os og spred lidt god julestemning i din ejerforening :)

Generalforsamling

Ejerforeningen Næstved Parken afholder onsdag d. 17. september 2014 kl. 19.00 generalforsamling i Fælleslokalet, Parkvej 4 st. tv., 4700 Næstved.

Ejere, og lejere med fuldmagt fra deres udlejere, er velkommen.

Vel mødt.

Mvh. Bestyrelsen

Til orientering.

12.08.14

I dag tirsdag d. 12.8.2014, vil der i tidsrummet 7.00 - 16.00 være midlertidigt lukket for fjernvarmen pga. vejarbejdet på Parkvej / Indre Vordingborgvej.

Mvh.

Bestyrelsen

Aflæsning af vandmålere

05.08.14

Bestyrelsen har rykket Brunata for aflæsning af vandmålere. De oplyser, at de har haft ressourceproblemer, hvilket de beklager. Aflæsningen er planlagt til den 18. august 2014.

Mvh.

Bestyrelsen

Forslag til generalforsamlingen.

22.07.14

Bestyrelsen skal herved gøre opmærksom på, at i henhold til Ejerforeningens vedtægter § 17, skal forslag til behandling på den kommende generalforsamling være Ejerforeningens formand (Jacob Jensen, Thit Jensens Vej 19) i hænde senest den 1. august 2014.

Forslag indleveret på Ejerforenings kontor (Parkvej 2) eller i Ejerforeningens postkasse, mrk.: Formand, forslag - senest den 1. august 2014, anses også for rettidigt indkommet. Generalforsamling forventes afholdt den 17. september 2014

Mvh.

Bestyrelsen

17.06.14

Bestyrelsen inviterer til Sct. Hans

Sct Hans aften i Næstved Parken

Mandag d. 23 juni byder Bestyrelsen velkommen til det årlige Skt. Hans arrangement. I år vil vi starte tidligere af hensyn til småbørnsfamilierne og der er flere nye tiltag:

Vi åbner pladsen kl. 16.00 hvor hoppeborgen vil være klar og der er mulighed for at få malet ansigtet med flotte mønstre :-).

Børnebål tændes kl. 18.00. På opfordring tænder vi et lille bål kl. 18.00 til familier med små børn der skal tidligt i seng. Bestyrelsen står for at lave snobrød og der vil så snart som muligt være mulighed for at bage det over gløderne fra bålet eller ved grillen.

Der vil blive opstillet grille med kul, samt borde og stole, men man er også velkommen til at medbringe sit eget picnictæppe. Derudover tilbyder bestyrelsen kartoffelsalat og dressinger og mulighed for at bage snobrød, men resten skal selv medbringes. Der er mulighed for at købe kold fadøl og sodavand og som noget nyt har vi indledt et samarbejde med Parken Sandwich som vil sælge deres lækre sandwich til en billig pris, såfremt man ikke ønsker at grille.

Peder Bodil spejderne vil igen i år stå for det flotte bål og tidl. Citychef Carsten Bering vil stå for årets båltale. 

Som underholdning har vi i år fået den talentfulde Mea Mi og Luca Sophia til at spille for jer, samt børnene fra Sydpolens Amatørteater til at opfører numre fra deres seneste musical : Peter Pan.

Vel mødt til en hyggelig aften i Næstved Parken

Mvh. Bestyrelsen

26.05.14

Handicap-plads ved nr. 6 blok A

Til information bliver der inden for de næste dage oprettet et stk. parkeringsplads for handicap-køretøjer. Handicap-pladsen vil blive placeret ud for nr. 6 ved blok A.

For parkering på p-pladsen gælder samme regler som ved øvrige handicap-pladser, nemlig:

- AT alle indehavere af et handicap-parkeringskort har ret til at parkere på den særligt afmærkede handicapplads.

- AT man har parkeringskortet liggende synligt i forruden (OBS! Hele forsiden af kortet med serienr. og start- og udløbsdato skal være synligt udefra).

Det er IKKE tilladt for andre køretøjer at parkere på handicap-pladsen.

Mvh. Bestyrelsen

12.04.14

Betonundersøgelser

Bestyrelsen har vedtaget, at få foretaget en byggeteknisk gennemgang af blok A og B. Da vi oplever stigende antal korrosionsskader med sprængning af beton, vil vi have undersøgt tilstanden af beton og armering. Undersøgelsen udføres af NIRAS A/S som har speciale i bl.a. beton.

Undersøgelsen vil blive foretaget dels som en visuel gennemgang, dels ved at udtage betonprøver. Undersøgelserne fortages i 11 tilfældigt udvalgte lejligheder (ud fra placering i bygningen), samt svalegange. Besigtigelse og prøveudtagning vil ske onsdag og fredag efter påske.

Vi har erfaret ved gennemgang af Næstved kommunes arkiver, at den seneste tilsvarende gennemgang er fra 1984 (kun visuel gennemgang) og allerede dengang blev en del skader konstateret og udbedret, herunder montering af de udvendige jernbeslag på alle facadeelementer.

Mvh. Bestyrelsen

08.04.14

Højderedningsøvelse i Næstved Parken.

Næstved Brand & Redning afholder højderedningsøvelse fra vores tag på Blok A d. 16. april 2014 mellem kl. 08.00 og kl. 12.00. Øvelsen kommer til at foregå ved gavlen hvor vaskeriet er.

 

Mvh. Bestyrelsen

25.03.14

Nye lamper

Der er opsat fire nye lamper ved blok C. Tre af Lamperne var defekte og havde ikke lyst igennem længere tid. Den fjerde blev skiftet for at passe sammen med de øvrige lamper ved bygningen. De nye lamper lyser med LED som er billigere end de nuværende lamper.

Mvh. Bestyrelsen.

Se fotos her

24.03.14

Træfældning ved Vordingborgvej

I weekenden vi lige er gået ud af, har Henrik som har været vores viceværtmedhjælper i en periode, fældet de høje visne grantræer ud mod Vordingborgvej. Fældningen er sket i følge aftale med bestyrelsen.

Fremadrettet vil de tilbageværende træstubbe blive fjernet, og arealet ordnet med såning af græs hvor træerne har stået.

Se fotos her

14.02.14

Malerarbejde i fuld gang

Malerarbejdet af fælleslokalet, Parkvej 4 stuen er i fuld gang og forventes stående færdigt i de nye friske farver i løbet af starten af uge 8.

Se fotos her

17.12.13

Malerarbejde i fælleslokalet

Fælleslokalerne placeret på Parkvej 4 i stuen har igennem en længere periode trængt til at blive frisket op. Snarrest i det nye år går malere igang med malerarbejde i lokalerne. Der vil blive malet paneler, dørkarme, vægge og køkkenlåger. Malerarbejdet forventes at tage en lille uges tid.